Syyskokous Halosenniemessä 29.11.2022

Posted on

Pekka Halosen seuran vuosikokous on Halosenniemessä tiistaina 29.11. klo 18 alkaen. Ohjelmassa on Anni ja Hilda -esitys sekä tutustuminen Halosenniemen näyttelyyn ”Soiva Halosenniemi”.

Anni ja Hilda

Tilaisuus alkaa Anni ja Hilda -esityksellä, jossa kilpailevien kartanoiden, Vanhankylän ja Järvenpään, tyttäret Anni Åström ja Alfhild Ehrström muistelevat ja tarinoivat 100 vuoden takaisia asioista Tuusulanjärven rannoilta. Tarinoiden lomassa Anni ja Hilda innostuvat myös laulamaan ja soittamaan pianoa.

Annin ja Hildan hahmojen takana ovat tuusulalaiset musiikin ammattilaiset ja paikallisoppaat Taina Piira ja Tuula Saarensola. Taina on oopperalaulaja, laulupedagogi ja kuoronjohtaja. Tuula on kirkkomuusikko, monipuolinen soittaja, laulaja ja kuoronjohtaja.

Syyskokous

Vuosikokouksessa käsitellään muun muassa vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä valitaan seuran hallitus ja puheenjohtaja.

Halosenniemen näyttely

Soiva Halosenniemi -näyttelyssä Halosenniemen vieraana on joukko suomalaisia eturivin muusikkoja, jotka ovat säveltäneet omat musiikkikappaleensa Pekka Halosen maalauksen innoittamana. Talossa soivat Erja Lyytisen, Lasten Hautausmaan, Laineen Kasperin, Emmi Schwartzin, Anna Inginmaan ja Viikatteen uudet sävellykset. Musiikkiantia täydentävä näyttelykokonaisuus on valittu Tuusulan kunnan eri taidekokoelmista. Lisäksi näyttelyssä on Gyllenbergin säätiöltä lainattu Pekka Halosen herkkä Soittotunnin jälkeen -maalaus.

Tervetuloa vuosikokoukseen kaikki Pekka Halosen seuran jäsenet!