Pekka Halosen seuran syyskokous

Posted on

Pekka Halosen seuran syyskokous

20.11.2020

Seuran syyskokous pidettiin 18.11.2020 Halosenniemessä. Kokouksessa päätettiin sääntömääräisistä asioista kuten jäsenmaksuista, toimintasuunnitelmasta, talousarviosta sekä valittiin puheenjohtaja, hallitus ja toiminnantarkastajat vuodelle 2021.

Jäsenmaksuista päätettiin nostaa henkilöjäsenmaksu 20 €, mutta yhteisöjäsenmaksu 200 € ja yhdistysjäsenmaksu 40 € pidettiin ennallaan.

Seuran toiminnassa 2021 tulee näkymään yhteistyö Halosenniemen ja monien muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Seura tukee myös Taidemuseo Eemilin kesänäyttelyä ”Taiteilijan tie – Eemil ja Pekka Halosen taidetta”. Koronatilanne vaikuttaa jäsenille järjestettävään toimintaan, mutta mahdollisesti järjestetään taideretki loppukesästä 2021. Suunnitelmissa ollut matka Pekka Halosen jalanjäljissä Kööpenhaminaan toteutetaan, kun se on mahdollista.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Pekka Heikkinen. Hallituksessa vuonna 2021 ovat Anna-Maija Tapper, Johanna Lindfors, Satu Grenfors, Taina Värri, Taina Hovi, Helena Hurri, Emmi Kaartinen ja Pekka Halonen. Toiminnantarkastajina jatkavat Raija Ruuskanen ja Pekka Holma.

Syyskokouksessa päätetään myös kokousten kutsumistavoista. Vuoden 2021 kokoukset kutsutaan koolle ensisijaisesti sähköpostitse. Kokouskutsu toimitetaan kirjeitse niiden kohdalla, joilta sähköpostiosoite ei ole tiedossa.

Kokouksen muissa asioissa kerrottiin, että Pekka Halosen seuran verkkosivut www.pekkahalosenseura.fi avataan tämän vuoden aikana ja seura on myös Facebookissa. Lisäksi kerrottiin tiedoksi, että Halosenniemen kuntokartoitusta tehdään alkuvuodesta 2021 ja museo varautuu kunnostustöihin saman vuoden aikana.